Cum ne puteti ajuta

Implica-te activ pentru un viitorul copiilor nostri!

O comunitate pregatita sa asigure dezvoltarea fireasca si armonioasa a copilului este o comunitate pregatita sa asigure o viata armonioasa si copilului sau tanarului cu handicap. In acest sens Asociatia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Neuromotor Centrul «Daniel » Bacau depune eforturi pentru a ajuta comunitatea sa inteleaga problemele copiilor si tinerilor cu handicap si a familiilor acestora, pentru a le putea oferi cadrul necesar pentru o copilarie si o viata la fel de demna si de implinita ca a oricarui alt cetatean.

Va puteti alatura eforturilor noastre de a insenina viata copiilor si tinerilor astfel :

Activitati de voluntariat prin care puteti deveni parte activa a schimbarii

Firmele pot oferiri sponsorizari care poate fi considerate cheltuiala deductibila din impozitul pe venit, in conformitate cu art. 21 din Codul Fiscal si art. 1 din legea 32/1994 (cu modificarile ulterioare).

Donatii in bani in contul RO82RNCB0026030907950001 deschis la Banca Comercila Romana, sucursala Bacau si donatii de produse ( haine si jucarii, produse alimentare , produse de curatenie si ingrijire personala, materiale si consumabile sanitare )

Directionand, 2% din impozitul pe venit global anual din salarii datorat statului catre organizatia noastra, in conformitate cu prevederile articolului 57, aliniatul 4 din Codul Fiscal cu modificarile si completarile ulterioare, acest lucru se poate face solicitand de la Administratia Financiara formularul 230

Voluntariat – practica

Voluntariatul reprezinta activitatea pe care o poti desfasura din proprie initiativa, oferind o parte din timpul, energia si cunostintele tale pentru a sprijinii copii cu nevoi speciale.
Conform politicii organizationale a Centrului “Daniel”, stimulam si incurajam activitatea de voluntariat si de implicare civica in sustinerea integrarii copiilor cu deficiente in cadrul comunitatii.

In atingerea acestui scop sunt implicate diferite persoane, provenind atat din cadrul liceelor, a celor care au urmat cursurile facultatilor de kinetoterapie sau psihologie, precum si alte persoane care doresc sa contribuie prin diferite modalitati la cresterea calitatii vietii copiilor beneficiari.

Studentii de la specializariile: kinetoterapie, psihologie, psihopedagogie si asistenta sociala isi pot desfasoara activitatea de practica in Centrul nostru.

De ce ai face voluntariat?

Pentru faptul ca cineva ar avea nevoie de sprijinul tau si de informatiile pe care le detii intr-un anumit domeniu

Pentru a ajuta persoanele in dificultate

Deoarece prezenta, talentul si pregatirea ta ar putea ajuta

Intrucat esti o persoana altruista, energica si empatica, dispusa sa se implice in rezolvarea problemelor pe care le au semenii tai

Deoarece caracterul tau optimist, poate influenta pozitiv persoana aflata in dificultate

Sponsori si sustinatori