Asistenta sociala

Asistența socială constă în aplicarea unor programe de  sprijin a persoanelor aflate temporar în situații de risc socio – economic, de asigurare a protecției familiilor în sensul de a fi capabile să-și îndeplinească autonom funcțiile de protecție și educație a membrilor săi, precum și asigurarea participării la viața comunității. În cadrul programelor de asistență socială se înscriu și activitățile de prevenire a unor situații de viață dezechilibrate, stresante sub aspect economic, cultural, psihologic sau moral, pentru indivizi sau grupuri.

Rolul asistenței sociale este:

  • oferă celor în nevoie  posibilități de cunoaștere și de acces la serviciile specializate de protecție social;
  • orientează familia către înțelegerea și utilizarea cadrului legislativ de protecție socială;
  • mobilizează comunitatea, persoanele și grupurile în dificultate pentru a influența activ politicile sociale;
  • furnizează celor în nevoie ajutor financiar, material, moral, consiliere.

Asiguram o gama diversificata de servicii

KINETOTERAPIE

LOGOPEDIE

TERAPIE COGNITIVA

ART - TERAPIE

STIMULARE SENZORIALA

ABILITATI DE VIATA

SOCIALIZARE

CONSILIERE PSIHOLOGICA

ASISTENTA SOCIALA

TERAPII IN AER LIBER

|

Andrei, un dar divin …

Semnat, mămica unui copil special!

A avea un copil cu dizabilităţi este, cu siguranţă, o provocare pe care viaţa ne-o lansează fără drept de apel şi căreia, indiferent de circumstanţele în care se întâmplă, trebuie să îi facem faţă. În momentele când nu înţelegi ce se întâmplă cu tine şi cu copilul tău contează să întâlneşti oamenii de care să te “agaţi” şi să te scoată la suprafaţă. Acest lucru l-am întâlnit la Centrul “Daniel”, care este pentru mine a doua casă…

Când spun “Centrul Daniel” spun liniştea mea si progresul copilului meu. Sunt mama lui Andrei, un copil special, aşteptat cu multă iubire şi nerăbdare, un copil care oferă la rândul său linişte şi dragoste celor din jur. Venim la Centru de 6 ani…ani frumoşi în care am descoperit împreuna cu Andrei că există oameni devotaţi semenilor săi. Nici nu ştiu care ar fi fost evoluţia lui fără terapie. Aici am găsit un exemplu în Doamna Preşedinte, o femeie puternică cu un caracter minunat, care a reuşit să mă facă să înţeleg că pentru copilul tău nu există limite!

Viaţa nu este tocmai aşa cum ne-o planificăm, dar dacă ştii să vezi partea frumoasa a ei, atunci poate deveni o viaţă perfectă pentru tine.

Vă mulţumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat!

Sponsori si sustinatori