Peste 72000 de copii din România se luptă cu o dizabilitate, iar copilăria lor înseamnă suferință, durere, neputință și mii de ore de terapie.

Oferă copiilor
cu dizabilități
o șansă
la fericire

Fiecare copil care vine la Centrul Daniel a trăit pentru o perioadă lungă de timp o dramă greu de suportat chiar și pentru un adult. Durere fizică, zeci de proceduri medicale și de recuperare, sute de zile fără zâmbete și multe lacrimi, imposibilitatea de a fi ca ceilalți, milioane de întrebări fără răspuns – așa arată viața unui copil cu dizabilități.

De peste 29 de ani, prin activitătile Centului Daniel suntem alături de copiii cu dizabilităţi și de familile acestora, pentru a le maximiza șansele de recuperare si integrare.

Numărul copiilor cu dizabilități crește de la an la an, iar specialistii nostri, doar cu sprijinul partenerilor si al oamenilor de bine, le sunt alături zi de zi. Copiii care ne calcă pragul provin din familii fără mari posibilităti, si care nu pot să acopere cheltuielile pentru terapiile de recuperare / reabilitare si / sau dispozitivele medicale necesare.

Anual, echipa de specialiști formată din kinetoterapeuți, psihologi, psihopedagogi, asistent social reușește să asigure servicii specializate de recuperare / reabilitare, pentru aproximativ 150 de copii / tineri cu dizabilități sau boli invalidante, dându-le astfel șansa la o viață normală și activă.

Orele de terapie sunt singura soluție pentru o viața normală a copiilor cu dizabilităţi

Fiind angajați în slujba binelui, ne propunem să continuăm ÎMPREUNĂ să dăruim șansa la bucurie și viață independentă pentru sute de copii cu probleme.

Doar cu ajutorul tău putem să fim alături de ei în continuare, oferindu-le mai multe ore de terapie, activități psihopedagogice şi educative, kinetoterapie, consiliere, echipamente de recuperare specifică și mici momente de bucurie după o luptă aprigă cu suferința determinată de boală.

In prezent Centrul Daniel reuseste să le imbunatatească viata unui sfert din numărul total de copii / tineri cu dizabilitati sau boli invalidante din judetul Bacău, ce ar avea nevoie de terapie și servicii de recuperare.

Valoarea contribuției tale poate însemna

75 lei / lună

daruiesti sprijin pentru o sedinta de terapie pentru unul din copiii cu dizabilitati beneficiar al Centrului Daniel

250 lei / lună

daruiesti sprijin pentru o sesiune completa de terapie pentru un copil cu dizabilitati pentru o saptamana

1000 lei / lună

daruiesti sprijin pentru o sesiune completa de terapie pentru un copil cu dizabilitati pentru o luna

Fiecare sumă contează, așa că te invitam să faci parte din familia si povestea copiilor de la Centrul Daniel, dăruind in fiecare luna sansa la o copilarie un pic mai frumoasa
Echipa noastra va fi permanent in contact cu tine pentru a-ti arata rezultatele faptei tale nobile pe email, site, rețele sociale, chiar și personal.

Daruieste o viata mai buna pentru copii cu dizabilitati sau boli invalidante!

Ofera copiilor cu dizabilitati sau boli invalidante proveniti din familiile sarace sansa la o viata mai buna. Donatia ta lunara se transforma in speranta prin sedinte profesioniste de recuperare / reabilitare de kinetoterapie si terapii psihopedagogice, adaptate nevoilor fiecarei dizabilitati. Mai mult, vei sustine si serviciile alternative pentru integrarea sociala a copiilor: socializare, consilierea familiei, grupuri de suport, educatie nonformala.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services