Peste 72000 de copii din România se luptă cu o dizabilitate, iar copilăria lor înseamnă suferință, durere și mii de ore de terapie și neputință.

Oferă copiilor
cu dizabilități
o șansă
la fericire

Fiecare copil care vine la Centrul Daniel a trăit pentru o perioadă lungă de timp o dramă greu de suportat chiar și pentru un adult. Durere fizică, zeci de proceduri medicale și de recuperare, sute de zile fără zâmbete și multe lacrimi, imposibilitatea de a a fi ca ceilalți, milioane de întrebări fără răspuns – așa arată viața unui copil cu dizabilități.

În cei peste 28 de ani de activitate ai Centrului Daniel, ne-au trecut pragul peste 5800 de copii cărora am reușit să facilităm independența și integrarea în societate.

Anual, echipa de specialiști formată din kinetoterapeuți, psiholog, psihopedagogi, asistent social reușește să asigure servicii specializate de recuperare / reabilitare, pentru aproximativ
150 de copii / tineri cu dizabilități sau boli invalidante, dând astfel șansă la o viață normală și activă.

În fiecare an numărul copiilor cu dizabilități crește, iar specialistii nostri, alaturi de parteneri si oameni de bine, care ne ajuta, le sunt zi de zi alaturi. Cei care ne calca pragul provin din familii fara mari posibilitati, care nu pot sa acopere cheltuielile pentru terapiile de recuperare / reabilitare si / sau dispozitivele medicale necesare.

In prezent Centrul Daniel reuseste sa le imbunatateasca viata unui sfert din numărul total de copii / tineri cu dizabilitati sau boli invalidante din judetul Bacau, ce ar avea nevoie de terapie și servicii de recuperare.

Valoarea contribuției tale poate însemna

50 lei / lună

daruiesti o sedinta de terapie de recuperare pentru un copil cu dizabilitati sau boli invalidante

150 lei / lună

daruiesti o sesiune completa de terapii de recuperare / reabilitare pentru un copil cu dizabilitati sau boli invalidante pentru o saptamana.

600 lei / lună

daruiesti o sesiune completa de terapii de recuperare / reabilitare pentru un copil cu dizabilitati sau boli invalidante pentru o luna.

Fiecare sumă contează, așa că te invitam să faci parte din familia si povestea copiilor de la Centrul Daniel, dăruind in fiecare luna sansa la o copilarie un pic mai frumoasa
Echipa noastra va fi permanent in contact cu tine pentru a-ti arata rezultatele faptei tale nobile pe email, site, rețele sociale, chiar și personal.

Daruieste o viata mai buna pentru copii cu dizabilitati sau boli invalidante!

Ofera copiilor cu dizabilitati sau boli invalidante proveniti din familiile sarace sansa la o viata mai buna. Donatia ta lunara se transforma in speranta prin sedinte profesioniste de recuperare / reabilitare de kinetoterapie si terapii psihopedagogice, adaptate nevoilor fiecarei dizabilitati. Mai mult, vei sustine si serviciile alternative pentru integrarea sociala a copiilor: socializare, consilierea familiei, grupuri de suport, educatie nonformala.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services