Centrul Daniel

Afla mai multe despre noi

Centrul Daniel

Asociatia „CENTRUL DANIEL” Bacau, este o organizatie neguvernamentala, apolitica, cu caracter umanitar si fara caracter religios, infiintata pe baza fostei legi 21/1924 prin S.C. nr.174/1990, modificata prin O.G. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii publicata in M.O. 39/31.01.2000.

La distanta de 3 ani de la infiintarea asociatiei, in data de 5 Iunie 1993, a luat fiinta primul centru de recuperare din regiunea Moldovei – „CENTRUL DANIEL”.

Programul Centrului „Daniel” implementează o metodologie de lucru rezultată în urma colaborării cu medicii de specialitate, cu diverse organizaţii de profil cât si a experientei acumulate în urma celor 26 ani de activitate ce ne-a purtat spre o perfecţionare si specializare în domeniul socio – medico – educativ.

De-a lungul timpului, a suferit numeroase lucrari de modernizare, astfel ca in prezent, asigura conditii optime pentru desfasurarrea activitatilor de recuperare, dispunand de un numar de:

1 sala de kinetoterapie

2 cabinete pentru terapia psiho-pedagogica

Camera senzoriala

Terasa de terapii in aer liber

Sala destinata activitatilor de socializare si terapiilor de grup.

Sala de asteptare pentru parinti.

Activitatile se desfasoara intr-o ambianta placuta si relaxanta.

Asiguram o gama diversificata de servicii

KINETOTERAPIE

LOGOPEDIE

TERAPIE COGNITIVA

ART - TERAPIE

STIMULARE SENZORIALA

ABILITATI DE VIATA

SOCIALIZARE

CONSILIERE PSIHOLOGICA

ASISTENTA SOCIALA

TERAPII IN AER LIBER

Implica-te

Puteti sprijini activitatea Centrului Daniel asttfel sa putem asigura conditii optime pentru desfasurarrea activitatilor de recuperare.

|

Andrei, un dar divin …

Semnat, mămica unui copil special!

A avea un copil cu dizabilităţi este, cu siguranţă, o provocare pe care viaţa ne-o lansează fără drept de apel şi căreia, indiferent de circumstanţele în care se întâmplă, trebuie să îi facem faţă. În momentele când nu înţelegi ce se întâmplă cu tine şi cu copilul tău contează să întâlneşti oamenii de care să te “agaţi” şi să te scoată la suprafaţă. Acest lucru l-am întâlnit la Centrul “Daniel”, care este pentru mine a doua casă…

Când spun “Centrul Daniel” spun liniştea mea si progresul copilului meu. Sunt mama lui Andrei, un copil special, aşteptat cu multă iubire şi nerăbdare, un copil care oferă la rândul său linişte şi dragoste celor din jur. Venim la Centru de 6 ani…ani frumoşi în care am descoperit împreuna cu Andrei că există oameni devotaţi semenilor săi. Nici nu ştiu care ar fi fost evoluţia lui fără terapie. Aici am găsit un exemplu în Doamna Preşedinte, o femeie puternică cu un caracter minunat, care a reuşit să mă facă să înţeleg că pentru copilul tău nu există limite!

Viaţa nu este tocmai aşa cum ne-o planificăm, dar dacă ştii să vezi partea frumoasa a ei, atunci poate deveni o viaţă perfectă pentru tine.

Vă mulţumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat!

Sponsori si sustinatori

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services