Evenimente anuale

Ce Castel Fermecat să fie acela fără baluri și banchete? Iar în lumea colorată a copiiilor curcubeu, evenimente sunt făcute din emoție. Pentru că atunci când e sărbătoare, toată lumea se veselește, oamenii se apropie, vorbele-s parcă mai multe și mai frumoase. A trecut vremea turnurilor înalte așa că orice eveniment în comunitate înseamnă diversitate, acceptare și socializare.

În fiecare an, în 5 iunie cântăm “La mulți ani!”. Este ziua Centrului Daniel,și cu drag tăiem un tort din ce în ce mai mare, cu mai multe zâmbete în fiecare farfurie.Alături, bineînțeles de copii și sponsorii noștri.

1 iunie nu poate să treacă neobservat, mai ales că voincii noștri copii se bucură mai sănătoși, mai conștient, mai cu emoție, de fiecare sărbătoare în care sunt și ei copii printre copii.

De Paști și Crăciun sărbătorim alături de cei mai curajoși Iepurași Moși Crăciun – haine imbracate de catre pompierii ISU Bacău. Prilejul de bucurie nu e niciodată de îndepărtat, iar aceste două momente sunt pentru orice copil, cheie în trecerea unui an. Un cadou, un balon, o muzică și-un dans sunt suficiente pentru o petrecere pe cinste. Iar la petreceri atât copii cât și părinții sunt mereu mai veseli.

Organizăm petreceri, festivaluri, acțiuni în comunitatea pentru că aici trăim alături de copii noștri. Pentru că orice copil, cu dizabilitat sau fără, are nevoie să aparină unui grup, să dezvolte relații de prietenie, să crească emoțional pentru a putea crește efectiv. De aceea invităm mereu comunitatea să ni se alăture. Să cânte, să danseze cu noi, să vădă că dincolo de un handicap există în continuare speranță, bucurie, vise și dorințe. Și chiar putințe.
În peste 25 de ani am schimbat mentalități, oameni și am crescut aici, la noi în comunitate. Și așa ne propunem să îi petrecem și pe următorii 25.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services