Cum ne puteti ajuta

O comunitate pregatita sa asigure dezvoltarea fireasca si armonioasa a copilului este o comunitate pregatita sa asigure o viata armonioasa si copilului sau tanarului cu dizabilitati. In acest sens, Asociatia “CENTRUL DANIEL” – AFJ Bacau depune eforturi pentru a ajuta comunitatea sa inteleaga problemele copiilor si tinerilor cu dizabilitati si a familiilor acestora, pentru a le putea oferi cadrul necesar pentru o copilarie si o viata la fel de demna si de implinita ca a oricarui alt cetatean. Dumneavoastra faceti parte din comunitatea in care traiesc persoanele cu handicap.
Uneori, pentru a ajuta o familie este necesar doar un gest. Orice persoana cu domiciliul în România, care în anul fiscal a realizat venituri din salarii, asimilate salariilor sau din alte surse (venituri comerciale, profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, cedarea folosinţei bunurilor, operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen) poate directiona 3,5% din impozitul pe venit.

De ce 3.5% pentru Centrul Daniel? :

• Suntem o organizaţie care in anul 2019 am implinit 26 de ani de activitate in comunitatea bacauana în sprijinirea copilului si tanarului cu nevoi speciale si a familiilor acestora.
• În prezent, 132 de copiii /tineri beneficiaza de servicii specializate, adaptate nevoilor lor de recuperare/reabilitare.
• TU poti da cu 3,5% mai multe SANSE LA BUCURIE!
Te-am convins?

Dupa ce ai completat formularul:

– te asteptam la sediul nostru, pe strada Pictor Andreescu, nr 5, Bacau, sa ne cunosti si sa ni-l inmanezi personal.

– poti desigur sa ne anunti printr-un mesaj pe Facebook Centrul Daniel si venim noi sa il ridicam si sa il depunem in numele tau.

Multumim tuturor celor care an de an au ales sa se alature grupului de sustinatori ai

Centrului Daniel!

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services