Finanțatori, Sponsori și Parteneri

De-a lungul timpului povestea noastră a fost populată de mulți cavaleri curajoși care au stat de pază, care ne-au ajutat și cărora le suntem recunoscători. Ei sunt cei cărora le datorăm activitatea noastră de zi cu zi, acțiunile anuale și bucuriile oferite copiilor sub diverse forme. Și le mulțumim!

Ei, toți, au devenit parte a poveștii noastre. Când implicarea vine zi după zi și an după an, realizezi că fără acești parteneri firul roșu ar fi fost altul. Doar o succesiune de obiective comune și o viziune pentru viitor care să se scrie pe aceeași pagină poate ține un partener aproape până la a spune că e parte din familia Centrului. Iar Fundația SERA este parte a familiei noastre și astăzi.

Și fiindcă fiecare erou are o armată care să îl ajute, în Bacău armata noastră se numește DEDEMAN. Cei care au fortificat cetatea, care au reamenajat-o și le-au redat copiilor spațiul în care ei să poată să zâmbească și să se bucure de fiecare clipă. De peste 20 de ani, Asociația DEDEMAN este parte din viața Centrului nostru.

Sunteți mulți cei care faceți parte din povestea noastră, fie că ați fost lângă noi o zi, sau 20 de ani, vă mulțumim tuturor, atât în numele nostru cât și al copiilor care se dezvoltă și primesc în fiecare zi o nouă șansă la o viață normală, o nouă șansă la bucurie.

Vă mulțumim!

Finanțatori

Sponsori

Parteneri

Parteneri Media

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services