Impresii

Bun venit Centrul Daniel.

Bine v-am găsit! Cu această frază pot eu, în calitate de părinte să vă descriu.
Sunt mama unui copil de 5 ani, cu care încă de la început pe lângă bucuria nașterii, au apărut și greutățile!
După luni de suferințe și frustrări, v-am găsit pe voi… Centrul Daniel!
Aici ne-ați întâmpinat cu brațele deschise, ne-ați oferit sprijin atât pentru copil, cât și pentru noi ca părinți!
Când am ajuns în Centrul Daniel, copilul pe lângă diabetul insipid, reflux gastro-esofagian și hipotrofie musculară, avea și nefericirea de a fi ca toți ceilalți copii sănătoși. Încă nu avea încrederea de a merge singur, de a păși peste obstacole, de a vorbi, de a se manifesta așa cum era acasă.
Aici în centrul dumneavoastră, pe lângă un logoped si kinetoterapeut, și-a găsit prieteni. Relația de la bază este cea de prietenie.
Prin prietenie și-a găsit zâmbetul și motivația de a evolua. Pe lângă prietenia cu personalul centrului, și-a creat și alte prietenii cu alți copii.
Încetul cu încetul, și-a descoperit încrederea în sine, și nu se mai vede un copil complexat de atâtea neputințe.
Zâmbet și motivație, ne-am găsit și noi ca părinți!
Bucuria evoluției copilului, a devenit și bucuria noastră. Aici la centrul Daniel, noi ca mame, ne-am ascultat reciproc poveștile de viață, greutățile și am încercat să ne ridicăm reciproc.
În Centrul Daniel, am găsit prietenie, profesionalism, devotament, implicare, cooperare, și mai ales omenie.
Eu ca și părinte și în numele copilului meu, vă mulțumesc că existați, că v-am descoperit, și vă doresc o continuare cât mai lungă a povestii din interiorul Centrului Daniel.
Puterea și încrederea, o puteți culege din zâmbetele copiilor care au evoluat datorită implicării dvs., și mai ales din zâmbetele părinților care au învățat (?) să accepte greutățile, să le înfrunte împreună cu copii, și să le depășească cu mult mai multă motivație.
Vă mulțumim Centrul Daniel pe că existați.

Gorie David
5 ani

Andrei, un dar divin …

A avea un copil cu dizabilităţi este, cu siguranţă, o provocare pe care viaţa ne-o lansează fără drept de apel şi căreia, indiferent de circumstanţele în care se întâmplă, trebuie să îi facem faţă. În momentele când nu înţelegi ce se întâmplă cu tine şi cu copilul tău contează să întâlneşti oamenii de care să te “agaţi” şi să te scoată la suprafaţă. Acest lucru l-am întâlnit la Centrul “Daniel”, care este pentru mine a doua casă…

Când spun “Centrul Daniel” spun liniştea mea si progresul copilului meu. Sunt mama lui Andrei, un copil special, aşteptat cu multă iubire şi nerăbdare, un copil care oferă la rândul său linişte şi dragoste celor din jur. Venim la Centru de 6 ani…ani frumoşi în care am descoperit împreuna cu Andrei că există oameni devotaţi semenilor săi. Nici nu ştiu care ar fi fost evoluţia lui fără terapie. Aici am găsit un exemplu în Doamna Preşedinte, o femeie puternică cu un caracter minunat, care a reuşit să mă facă să înţeleg că pentru copilul tău nu există limite!

Viaţa nu este tocmai aşa cum ne-o planificăm, dar dacă ştii să vezi partea frumoasa a ei, atunci poate deveni o viaţă perfectă pentru tine.

Vă mulţumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat!

Semnat, mămica unui copil special!

POVESTEA MARIEI IRINA

Bună ziua! Numele meu este Chiriac Alina Veronica și sunt mama MARIEI IRINA, celei mai minunate fetițe din lume. Povestea noastră începe astfel:
Când am aflat că sunt însărcinată, am fost cea mai fericită femeie din lume , menționez că „RAZA MEA DE SOARE(cum îmi place mie să-i spun)” a fost un copil foarte dorit și mult așteptat. Lunile au trecut, iar apoi a ajuns momentul să o țin în brațe pe „MICUȚA NOASTRĂ PRINȚESĂ”, a fost minunat!
Ne-am bucurat de ea în fiecare zi. Anii au trecut iar pe la vârsta de 2 ani și jumătate, ne dăm seama că ceva nu este în regulă. Maria nu vorbea, nu reacționa când o strigam, iar de aici începe „coșmarul nostru ca părinți”. Am mers la doctor și ne-a dat „centrul diagnostic de „T.S.A. și un retard psihic ușor”, care a fost foarte greu de acceptat.
Prin recomandarea altor persoane am aflat de CENTRUL DANIEL. La vârsta de 3 ani am început terapiile, iar acum după 1 an și 7 luni de terapii, încep să se vadă rezultatele.
CENTRUL DANIEL ne-a dat speranțe, încredere, susținere morală, transparență și tot ceea ce fac și nu îmi rămâne de cât să le mulțumesc din suflet d-nei psihopedagog RACHERU IOANA și d-ne kinetoterapeut VRÂNCEANU BRÂNDUȘA, pt. ajutorul lor și toată dedicația și profesionalismului de care dau dovadă.
Încă o dată, mii de mulțumiri CENRULUI DANIEL, mulțumim că existați și ne dați speranțe tuturor părinților care avem „copii SPECIALI”.
Să vă dea Bunul Dumnezeu multă sănătate și sper din suflet să vă continuați activitatea mulți ani de acum înainte.
Vă mulțumesc!

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services