Povestea Centrului Daniel

De unde a pornit totul …

Sunt una dintre acele mame care au trăit drama de a pierde un copil. Toată această suferinţă mi-a dat puterea să lupt, astfel că în data de 17 septembrie 1990 împreună cu alţi părinţi am înfiinţat Asociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapati Neuromotor (care în prezent poartă denumirea ASOCIAȚIA „CENTRUL DANIEL”).

În următorii trei ani, membrii asociaţiei au urmat cursuri de instruire pentru părinţi, realizate de către specialişti ai Învăţământului Special – Universitatea Pedagogică – Götheborg Suedia, iar în data de 5 iunie 1993 am deschis Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel”.

Iată că au trecut 26 de ani de când Centrul Daniel a sădit speranţă, încredere şi şanse în rândul semenilor noştri aflaţi în suferinţă. După toţi aceşti ani de activitate în beneficiul copiilor şi familiilor acestora pot spune că viaţa este un dar de la Dumnezeu. Este şi frumoasă, dar şi grea uneori. De ce? Pentru că, dacă nu am trece şi prin clipe grele, nu le-am putea aprecia pe cele bune. Este cursul natural al vieţii.

Cea mai mare bucurie o am în momentul în care văd zâmbetul inocent al copiilor alături de chipul încrezător al părinţilor şi bunicilor,care văd progresele vizibile pe care le înregistrează copiii. Toate aceste progrese se datorează muncii depuse, dedicaţiei şi profesionalismului tinerilor specialişti care au lucrat şi lucrează în echipa Centrului Daniel.

Mulţumesc părinţilor pentru că au avut şi au încredere în noi şi pentru că au înţeles că rolul lor este cel mai important în creşterea, educarea şi dezvoltarea propriilor copii!

Nimic din toate acestea nu s-ar fi putut realiza fără ajutorul finanţatorilor, sponsorilor şi partenerilor noştri. Pentru toţi aceia care ne-au ajutat să creştem calitatea vieţii copiilor si tinerilor cu dizabilităţi, contribuind la ceea ce este Centrul Daniel astăzi, un sincer MULŢUMESC!

Dorinţa noastră este să menţinem aceleaşi realizări pe viitor, să continuăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, să promovăm parteneriatul între toţi actorii sociali şi să ne aducem contribuţia la creşterea calităţii vieţii copiilor si tinerilor aflati in dificultate.

Cu toată dragostea şi recunoştinţa pentru voi toţi!
Marioara Popa

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services