Festivalul „STEA Printre Stele"

Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineri

“STEA Printre Stele” este un festival unic, prin care ne dorim să descoperim copii si tineri talentați, cu sau fără dizabilități, cu vârste între 5 și 25 de ani, care sa contribuie la dezvoltarea comunității și în același timp să promoveaze valorile locale, nationale într-un context internațional. La fiecare ediție, copiii ne arată că limitele și limitările sunt doar experiențe în care cred adulții, și că ei, indiferent de diagnostice sau neajunsuri pot și vor să ajungă pe o scenă. Fie ea reală sau imaginară. În fiecare an, peste 100 de copii alături de familiile lor se adună într-o mare comunitate pentru a învăța, pentru a interacționa și pentru a se accepta unii pe ceilalți. Pentru ca lumea puțin mai colorată a copiilor cu diazbilități să devină accesibilă, acest festival devine un context facilitator în care muzica este pretextul perfect.

Organizăm petreceri, festivaluri, acțiuni în comunitatea locala, pentru că aici trăim alături de copii noștri. Pentru că orice copil, cu dizabilitate sau fără, are nevoie să aparină unui grup, să dezvolte relații de prietenie, să crească emoțional pentru a putea crește efectiv. De aceea invităm mereu comunitatea să ni se alăture. Să cânte, să danseze cu noi, să vădă că dincolo de un handicap există în continuare speranță, bucurie, vise și dorințe. Și chiar putințe.

În peste 25 de ani am schimbat mentalități, oameni și am crescut aici, la noi în comunitate. Și așa ne propunem să îi petrecem și pe următorii 25.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services