Voluntariat si Practica

Implica-te activ pentru un viitorul copiilor nostri!

O comunitate pregatita sa asigure dezvoltarea fireasca si armonioasa a copilului este o comunitate pregatita sa asigure o viata armonioasa si copilului sau tanarului cu handicap. In acest sens Asociatia “Centrul Daniel” Bacau depune eforturi pentru a ajuta comunitatea sa inteleaga problemele copiilor si tinerilor cu handicap si a familiilor acestora, pentru a le putea oferi cadrul necesar pentru o copilarie si o viata la fel de demna si de implinita ca a oricarui alt cetatean.

De ce ai face voluntariat?

Pentru faptul ca cineva ar avea nevoie de sprijinul tau si de informatiile pe care le detii intr-un anumit domeniu

Pentru a ajuta persoanele in dificultate

Deoarece prezenta, talentul si pregatirea ta ar putea ajuta

Intrucat esti o persoana altruista, energica si empatica, dispusa sa se implice in rezolvarea problemelor pe care le au semenii tai

Deoarece caracterul tau optimist, poate influenta pozitiv persoana aflata in dificultate

Voluntariat – practica

Voluntariatul reprezinta activitatea pe care o poti desfasura din proprie initiativa, oferind o parte din timpul, energia si cunostintele tale pentru a sprijinii copii cu nevoi speciale.
Conform politicii organizationale a Centrului “Daniel”, stimulam si incurajam activitatea de voluntariat si de implicare civica in sustinerea integrarii copiilor cu deficiente in cadrul comunitatii.

In atingerea acestui scop sunt implicate diferite persoane, provenind atat din cadrul liceelor, a celor care au urmat cursurile facultatilor de kinetoterapie sau psihologie, precum si alte persoane care doresc sa contribuie prin diferite modalitati la cresterea calitatii vietii copiilor beneficiari.

Studentii de la specializariile: kinetoterapie, psihologie, psihopedagogie si asistenta sociala isi pot desfasoara activitatea de practica in Centrul nostru.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services