Cum ne puteti ajuta

20% din impozitul pe profit = cu 20% mai multe șanse la bucurie pentru copiii ce au nevoie de recuperare !

Dragi prieteni, colaboratori, sustinatori

De peste 26 ani încercăm să oferim copiilor și tinerilor cu dizabilități un cadru pentru dezvoltarea armoniaoasă, o microcomunitate care să îi integreze și îmbrățișeze. Pe ei și familiile lor.

Vă invităm și vă așteptăm alături de noi. Pentru că împreună putem crea nu doar cadre și contexte ci lumi posibile pentru acești copii. Pentru că în aceste lumi ei vor fi copii și tineri capabili, apți, la rândul lor în față cu posibilul. Nu doar “cu dizabilități”.

Orice firma din Romania poate opta pentru direcționarea a până la 20% din impozitul pe profit datorat statului către Asociatia “CENTRUL DANIEL” AFJ  pana  pe 31 decembrie a.c

Sponsorizarea este o cheltuiala deductibila fiscal din impozitul pe profit datorat statului, nu implică costuri pentru dumneavoastră, în conformitate cu Legea Sponsorizării și Codul Fiscal, deci costul pentru companie este zero.

Astfel, potrivit Codulului Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente.

Pentru aceasta, legislația impune trei condiții în acest sens:

– suma nu poate depăși 0,5% din cifra de afaceri a firmei ;

– trebuie să se încadreze în limită de 20% din impozitul pe profit ce revine statului;

In urma incheierii contractului de sponsorizare, platile trebuiesc facute pana cel tarziu 31 decembrie a.c.

Mai nou,  organizatia catre care se face sponsorizarea trebuie sa apara inregistrata la ANAF in Registrul Entitatilor/Unitatilor de cult  https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/

Sponsorizarea cu pana la  20% din impozitul pe profit se face prin completarea contractului de sponsorizare, și astfel, poți ajuta un copil/tanar cu dizabilități să beneficieze de serviciile de recuperare oferite de catre Asociatia “Centrul Daniel”.

Alegeti sa directionati 20% din impozitul pe profit catre AsociatiaCentrul Daniel” AFJ.

AsociatiaCentrul DanielAFJ este furnizor de servicii sociale, cu cel putin un serviciu social licentiat. 

Nu uitati ca  fiecare angajat al companiei dumneavoastra poate redirectiona 3,5% din impozitul anual pe venit catre  Asociatia “Centrul Daniel” AFJ prin completarea formularului 230.

Tuturor celor care an de an au ales sa se alature grupului de sustinatori ai Centrului Daniel

Va multumim!

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services