Fundatia „LICHTBLICK FÜR KINDER"

Ca în toate poveștile cu “a fost odată”, personajele trec și prin bune dar și prin vremuri de restriște. Iar Centrul Daniel a avut, mai ales la începuturi, furtuni și opreliști amenințătoare care puneau în pericol întreaga activitate. Dar, tot ca în povești, de niciunde apare un salvator care rezolvă situația.

Actuala Fundație LICHTBLICK FÜR KINDER din Elveția este eroul care acum mulți ani a salvat ziua, și face de atunci asta, în mod susținut, ca sponsor neobosit. Legenda spune că undeva la sfărșitul anilor ’90, un grup de elevețieni aterizau în România căutând să contribuie la ameliorarea rănilor post-comunism, încă sângerânde în societate. Din valma de plânsete și nevoi, pe elvețieni i-a impresionat forța unei femei. Neobosită și mânată de sens interior, Mărioara Popa investise în Centrul Daniel speranța că alți copii vor avea șansa să devină eroii propriei vieți. Și ceva din povestea, poate ceva din viziunea doamnei Popa, i-au adus pe Andreas Kümin, Karl-Peter Bolliger si Thomas Binder – trei cavaleri elvețieni in armura la micul castel. Și s-au reîntors în fiecare an cu fonduri din ce în ce mai multe, apoi au plecat din nou în țara lor dând sfoară-n lung și-n lat despre activitățile de la Centru și despre nevoile copiilor. Fac fundraising pentru Centrul Daniel de mai bine de 15 ani, iar povestea lor este povestea copiilor care au trecut pe aici, povestea copiilor care au o viață mai bună, povestea micilor eroi care în fiecare zi cuceresc încă un colț de lume, pentru că niște cavaleri în armură păzesc in continuare castelul. Le mulțumim și vă invităm să vă alăturați lor și împreună să avem grijă de copii acestui castel.

Andreas Kümin
Karl-Peter Bolliger
Thomas Binder

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services